Η λίστα ιστολογίων μου

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Οπισθόφυλλο τις συλλογής διηγημάτων μου "Η ΟΨΗ" που θα κυκλοφορήσει απο τις εκδόσεις "Γκοβόστη" τον Απρίλιο

Η ΟΨΗ. Μια όψη, ίσως, απογοητευτική μα και κάποτε ελπιδοφόρα, θλιβερή, καυστική, εξημμένη, κυνική, ειρωνική και σαρκαστική, αλλά συνάμα διασκεδαστική και κωμική. Ή μήπως είναι πολλές όψεις αναμιγμένες και παραμορφωμένες από τη μυωπική μας ματιά;

Η καταπιεσμένη Ταμάρα, η παρωχημένη μαντάμ Σουσού, ένα παιδάκι που διαμαρτύρεται, ένας πατέρας που «προσφέρεται» στην οικογένειά του, μια κοπέλα που θέλει να διοριστεί στο δημόσιο και καταφεύγει σε έναν πολιτικό, ένας άντρας που αρέσκεται να δέρνει τη γυναίκα του, ένας οικογενειάρχης σε κατάθλιψη, ένας ταξιδεμένος με τις αφηγήσεις του, δυο ερωτευμένοι ψυχοπαθείς, ένας Πακιστανός που συχνάζει σε παιδικές χαρές, ένας ηλικιωμένος που ζει βλέποντας τηλεόραση, μοιχείες σε μια κλειστή επαρχιακή κωμόπολη και ένας βαλτωμένος πωλητής μιας εταιρείας, στοιχειοθετούν το κολάζ της κοινωνίας μας, μέσα από τα μάτια της συλλογής.

Ένα ταξίδι σχετικότητας, αντιθέσεων και αυταπάτης, που ευελπιστεί να φωτίσει, έστω και λίγο, την πολυπλοκότητα τού σύγχρονου κόσμου μας, μέσα από τα γεγονότα και τους βίους των ηρώων του και την υποκειμενική τους ματιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου